Schoonmaakbedrijf Nefertiti

Het schoonmaakbedrijf in regio West-Friesland!

Bel mij terug

U wordt door ons teruggebeld!

Offerte aanvragen

Vraag direct online een offerte aan
Schoonmaakbedrijf in Den Helder

Schoonmaakbedrijf Nefertiti uit Bovenkarspel is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een organisatie van formaat. Wij voeren nu met een kleine 60 medewerkers onze diensten uit. 

Wij zijn een flexibele organisatie met duidelijk vastgestelde verantwoordelijkheden en korte communicatielijnen (zie hiervoor tevens het bijgevoegde organogram). Dat stelt ons in staat snel en adequaat op uw vragen en/of opdrachten te reageren. 

De ambulante objectleiding wordt inzake relatiebeheer, budget en kwaliteitsbewaking ondersteund door de administratie en de directie. 

De objectleiding is verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Tot hun taken behoren onder meer het introduceren, instrueren, motiveren en controleren van het uitvoerende personeel. 

 Een offerte wordt zo opgesteld dat de uitvoering daarvan eenvoudig te controleren is. Een goede voorbereiding staat bij ons hoog in het vaandel. Wij schenken daarom veel aandacht aan het aantrekken van het voor uw pand geschikte personeel met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. 

Schoonmaakbedrijf Nefertiti maakt een duidelijk onderscheid tussen dagelijks en periodiek onderhoud.

Schoonmaakbedrijf Nefertiti B.V. is een middelgroot schoonmaakbedrijf in Bovenkarspel met zo´n 60 werknemers. Met eigen goed onderhouden materieel (waaronder onze eigen hoogwerkers) en zorgvuldig geïnstrueerde medewerkers biedt Schoonmaakbedrijf Nefertiti B.V. opdrachtgevers kwaliteit en flexibiliteit.keurmerken_footer