Schoonmaakbedrijf Nefertiti

Het schoonmaakbedrijf in regio West-Friesland!

Bel mij terug

U wordt door ons teruggebeld!

Offerte aanvragen

Vraag direct online een offerte aan
Over schoonmaakbedrijf Nefertiti

Schoonmaakbedrijf Nefertiti uit Bovenkarspel is opgericht op 7 november 2005 door het voortzetten van Argo Schoonmaakdiensten, welke de oorsprong vind in 1986.


Argo Schoonmaakdiensten is begonnen als eenmanszaak opgericht door Arie-Jan Koolhaas. Ondertussen is de jongere generatie zoon (Aron Koolhaas) en dochter (Priscilla Koolhaas) zover om binnen de organisatie van Schoonmaakbedrijf Nefertiti de verantwoordelijke taken voort te zetten.

Priscilla is verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Tot haar taken behoren onder meer het introduceren, instrueren, motiveren en controleren van het uitvoerende personeel. 


Aron heeft deze taak voor de afdeling glasbewassing en gevelreiniging.

Wij zijn een flexibele organisatie met duidelijk vastgestelde verantwoordelijkheden en korte communicatielijnen. Dat stelt ons in staat snel en adequaat op uw vragen en/of opdrachten te reageren. 


Een goede voorbereiding staat bij ons hoog in het vaandel. Wij schenken daarom veel aandacht aan het aantrekken van het voor uw pand geschikte personeel met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

Schoonmaakbedrijf Nefertiti B.V. is een middelgroot schoonmaakbedrijf in Bovenkarspel met zo´n 60 werknemers. Met eigen goed onderhouden materieel (waaronder onze eigen hoogwerkers) en zorgvuldig geïnstrueerde medewerkers biedt Schoonmaakbedrijf Nefertiti B.V. opdrachtgevers kwaliteit en flexibiliteit.keurmerken_footer