Schoonmaakbedrijf Nefertiti

Het schoonmaakbedrijf in regio West-Friesland!

Bel mij terug

U wordt door ons teruggebeld!

Offerte aanvragen

Vraag direct online een offerte aan
Interieur reiniging

 

De kwaliteit van de arbeidsomgeving is in sterke mate medebepalend voor het doelmatig functioneren van iedere werknemer binnen een organisatie. Een prettige schone werkplek stimuleert en motiveert. En gemotiveerde mensen leveren natuurlijk betere prestaties.
 
Schoonmaakbedrijf Nefertiti kan ook bij uw onderneming op professionele wijze zorg dragen voor zo’n schone werkplek.
 
Een ruimte die niet planmatig wordt schoongehouden zal langzaam maar zeker vervuilen. Dit zal niet gebeuren als u de schoonmaakwerkzaamheden door het team van NEFERTITI laat uitvoeren. Dankzij de planmatige werkaanpak, de professionele organisatie en de gemotiveerdheid van het personeel beleeft uw organisatie iedere dag weer het plezier van een schone werkplek. Daarbij draagt de persoonlijke benadering van de objectleiding zorg voor een begrijpelijk en overzichtelijk werkprogramma. Zo is altijd duidelijk wat, wanneer en waar wordt uitgevoerd. Alles in overleg met u natuurlijk.
 
Centraal in de samenwerking tussen u en schoonmaakbedrijf Nefertiti staat dus onze objectleiding; de man of vrouw die het schoonmaakwerk in uw bedrijf coördineert. De objectleiding maakt er werk van uw bedrijf door en door te kennen. Tevens bewaakt hij of zij de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden. En is natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Kortom: de objectleiding is uw luisterend oor en actieve meedenker.
 
De praktijkgerichte visie vindt u bij NEFERTITI terug in tal van andere zaken zoals onder  andere de opleiding van ons personeel, alsmede de vele aanvullende diensten.

Interieur reiniging offerte aanvragen